Aeg-Electrolux B6871-4-A R05 Instrukcja Użytkownika Strona 42

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 64
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 41
42
Tabu¾ka peèenia
Druh mäsa
Množstv
o
Funkcia rúry na
peèenie
Zásuvná
úroveò
Teplota
°C
Èas
Hod.: min
Hovädzie mäso
Dusená
svieèková
1-1,5 kg
Horný/
Spodný
ohrev
1
200-
250
2:00-2:30
Rouzbíf alebo
filé
pod¾a
výšky v
cm
- vnútri èervené
na každý
cm
Výška
Infrapeèenie 1
190-
200
1)
0:05-0:06
- vnútri ružové
na každý
cm
Výška
Infrapeèenie 1
180-
190
0:06-0:08
- prepeèené
na každý
cm
Výška
Infrapeèenie 1
170-
180
0:08-0:10
Bravèové mäso
Pliecko,
krkovièka,
stehno
1-1,5 kg Infrapeèenie 1
160-
180
1:30-2:00
Kotleta, sekaná 1-1,5 kg Infrapeèenie 1
170-
180
1:00-1:30
Mleté mäso
750 g-1
kg
Infrapeèenie 1
160-
170
0:45-1:00
Bravèové stehno
(predvarené)
750 g-1
kg
Infrapeèenie 1
150-
170
1:30-2:00
Te¾acie mäso
Te¾acie peèené 1 kg Infrapeèenie 1
160-
180
1:30-2:00
Te¾acie stehno 1,5-2 kg Infrapeèenie 1
160-
180
2:00-2:30
Jahòacina
Jahòacie stehno,
jahòacie peèené
1-1,5 kg Infrapeèenie 1
150-
170
1:15-2:00
Jahòací chbát 1-1,5 kg Infrapeèenie 1
160-
180
1:00-1:30
Przeglądanie stron 41
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 63 64

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag