Aeg-Electrolux B9820-5-A Książka Kucharska Strona 8

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 7
Uses, Tables and Tips8
INTERVAL PLUS
The INTERVAL PLUS method of preparation is particularly suitable for foods with
a high moisture content and for defrosting and re-heating foods.
INTERVAL PLUS Cooking Table
Type of food
INTERVAL PLUS
(Max. water amount 250ml)
Temperature in
°C
Time
in mins.
Oven
level
Custard / flan in individual dishes
1)
1) continue for a further half an hour with the door closed
90 35-40 2
Baked eggs
1)
90 30-40 2
Terrine
1)
90 40-50 2
Thin fish fillet 85 15-25 2
Thick fish fillet
Small fish up to 350g
90 25-35 2
Whole fish
up to 1000g
90 35-45 2
Przeglądanie stron 7
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag