Aeg-Electrolux B9820-5-A Książka Kucharska Strona 19

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 18
19Uses, Tables and Tips
MEATPROBE Table
Food to be Cooked Meat Core Temperature
Beef
Rib steak or fillet steak rare
medium
well done
45 - 50 °C
60 - 65 °C
70 - 75 °C
Pork
Shoulder of pork, ham joint, neck 80 - 82 °C
Chop (saddle), smoked pork loin 75 - 80 °C
Meat loaf 75 - 80 °C
Veal
Roast veal 75 - 80 °C
Knuckle of veal 85 - 90 °C
Mutton / lamb
Leg of mutton 80 - 85 °C
Saddle of mutton 80 - 85 °C
Roast lamb, leg of lamb 70 - 75 °C
Game
Saddle of hare 70 - 75 °C
Leg of hare 70 - 75 °C
Whole hare 70 - 75 °C
Saddle of venison 70 - 75 °C
Leg of venison 70 - 75 °C
Przeglądanie stron 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag