Aeg-Electrolux B9820-5-A Książka Kucharska Strona 39

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 38
39RECEPTY
QUICHE LORRAINE
Na cesto:
300 g múky
2 vajcia
150 g masla
½ èajovej lyþièky soli
Trocha èierneho korenia
Štipka muškátu
Obloženie:
150 g nastrúhaného syra
200 g varenej šunky
alebo chudšia prerastená slanina
2 vajcia
250 g kyslej smotany
So¾, èierne korenie a muškátový orech
Múku, maslo, vajcia a korenie vložte do miešacej misy a pripravte hladké
cesto. Cesto nechajte nieko¾ko hodín postát’ v chlade. Potom cesto
vyva¾kajte a vložte do vymastenej formy (28 cm) z èierneho plechu. Dno
napichnite vidlièkou.
Slaninku rozložte po ceste
Na polevu zmiešajte vajcia, kyslú smotanu a korenie. Nakoniec pridajte
syr. Polevou polejte na slaninku.
Przeglądanie stron 38
1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag