Aeg-Electrolux B9820-5-A Książka Kucharska Strona 8

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 7
Primjene, tabele i savjeti8
INT PEÈENJE 50/50
Naèin pripremanja INT PEÈENJE 50/50 posebno je podesan za jela koja
sadrže puno tekuæine kao i za odmrzavanje i regeneriranje jela.
Tabela INT PEÈENJE 50/50
Vrsta peèenja
INT PEÈENJE 50/50
(Dodavanje vode maks. 250ml))
Temperatura
u °C
Vrijeme
u min
Razine
stavljanja
Puding / krema od jaja u
zdjelicama za porcije
1)
1)ostaviti još pola sata uz zatvorena vrata da miruje
90 35-40 2
Žele od jaja
1)
90 30-40 2
Terine
1)
90 40-50 2
Mesni file tanki 85 15-25 2
Riblji file debeli,
manje ribe do 350g
90 25-35 2
cijela riba
do 1000g
90 35-45 2
Przeglądanie stron 7
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag