Aeg-Electrolux B8971-5-M Instrukcja Użytkownika Strona 33

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 32
33Primeri uporabe, tabele in nasveti
Velike peèenke in perutnino med peko veèkrat polijte z njihovim lastnim
sokom. S tem dosežete zadovoljivejši izid peke.
Peèico približno 10 minut pred iztekom èasa za peko izkljuèite in tako
izkoristite akumulirano toploto.
Tabela za peko mesa
Vrsta mesa Kolièina Funkcija peèice
Višina
vodil
Tempe-
ratura
°C
Èas
ure: min.
Govedina
dušena peèenka 1-1,5 kg
Gretje sp. in
zg.
1 200-250 2:00-2:30
biftek ali file
na cm
višine
- znotraj rdeèe
na cm
višine
Žar in
ventilator
1
190-
200
1)
0:05-0:06
- znotraj rožnato
na cm
višine
Žar in
ventilator
1 180-190 0:06-0:08
- prepeèeno
na cm
višine
Žar in
ventilator
1 170-180 0:08-0:10
Svinjina
pleèa, zatilje,
šunka
1-1,5 kg
Žar in
ventilator
1 160-180 1:30-2:00
kotlet, peèenka 1-1,5 kg
Žar in
ventilator
1 170-180 1:00-1:30
mleto meso 750 g-1 kg
Žar in
ventilator
1 160-170 0:45-1:00
svinjske noge
(kuhane)
750 g-1 kg
Žar in
ventilator
1 150-170 1:30-2:00
Teletina
teleèji priželjc 1 kg
Žar in
ventilator
1 160-180 1:30-2:00
teleèje noge 1,5-2 kg
Žar in
ventilator
1 160-180 2:00-2:30
Jagnjetina
jagnjeèe stegno,
jagnjeèja
peèenka
1-1,5 kg
Žar in
ventilator
1 150-170 1:15-2:00
jagnjeèji hrbet 1-1,5 kg
Žar in
ventilator
1 160-180 1:00-1:30
Divjaèina
Przeglądanie stron 32
1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag