Aeg-Electrolux B9878-5-M Instrukcja Użytkownika Strona 29

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 28
Veal
Type of meat Quantity Oven function Level Temperature
(°C)
Time (h:min)
Roast veal 1 kg Turbo Grill 1 160 - 180 1:30 - 2:00
Knuckle of veal 1.5 - 2 kg Turbo Grill 1 160 - 180 2:00 - 2:30
Lamb
Type of meat Quantity Oven function Level Temperature
(°C)
Time (h:min)
Roast lamb, leg of
lamb
1 - 1,5 kg Turbo Grill 1 150 - 170 1:15 - 2:00
Saddle of lamb 1 - 1,5 kg Turbo Grill 1 160 - 180 1:00 - 1:30
Game
Type of meat Quantity Oven function Level Temperature
(°C)
Time (h:min)
Saddle of hare, leg
of hare
up to 1 kg Conventional Cooking 3
220 - 250
1)
0:25 - 0:40
Leg of venison 1.5 - 2 kg Conventional Cooking 1 210 - 220 1:15 - 1:45
Leg of venison 1.5 - 2 kg Conventional Cooking 1 200 - 210 1:30 - 2:15
Poultry
Type of meat Quantity Oven function Level Temperature
(°C)
Time (h:min)
Poultry pieces per
200-250
g
Turbo Grill 1 200 - 220 0:35 - 0:50
Half chicken per
400-500
g
Turbo Grill 1 190 - 210 0:35 - 0:50
Chicken, poulard 1 - 1,5 kg Turbo Grill 1 190 - 210 0:45 - 1:15
Duck 1.5 - 2 kg Turbo Grill 1 180 - 200 1:15 - 1:45
Goose 3,5 - 5 kg Turbo Grill 1 160 - 180 2:30 - 3:30
Turkey 2,5 - 3,5
kg
Turbo Grill 1 160 - 180 1:45 - 2:30
Turkey 4 - 6 kg Turbo Grill 1 140 - 160 2:30 - 4:00
Fish (steamed)
Type of meat Quantity Oven function Level Temperature
(°C)
Time (h:min)
Fish, whole 1 - 1,5 kg Conventional
Cooking
1 210 - 220 0:45 - 1:15
Helpful hints and tips
29
Przeglądanie stron 28
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag