Aeg-Electrolux B9971-4-A Instrukcja Użytkownika Strona 18

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 17
18
Programy na peèenie mäsa
alebo
Aplikácie, tabu¾ky, tipy a recepty
Praktické informácie o rôznych funkciách rúry na peèenie,
programoch a automatických receptoch nájdete v priloženej
brožúre.
Programy na peèenie
mäsa
so zadávaním
hmotnosti
Použitie
Rozsah
hmotnosti
HYDINA Kurèa, kaèica, hus 0,9 až 4,7 kg
BRAVCOVE Bravèové peèené, lopatka 1,0 až 3,0 kg
HOVADZIE Hovädzie peèené, peèená
svieèková
1,0 až 3,0 kg
TELACIE MASO Te¾acie peèe 1,0 až 3,0 kg
ZVERINA Jelenie, srnèie, zajaèie mäso 1,0 až 3,0 kg
Programy na peèenie
mäsa so zasunutou
teplotnou sondou
Stupeò prepeèenia Informácia
ROZBIF 1 ANGLICKY
-MEDIUM
PREPECENY
ROZBIF 2 ANGLICKY Rozbíf na
škandinávsky
spôsob
(málo zhnednutý)
MEDIUM
PREPECENY
BRAVCOVE MASO - -
TELACIE MASO - -
JAHNACIE MASO - -
ZVERINA - -
MORCACIE MASO - -
Przeglądanie stron 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag