Aeg-Electrolux C3100-4-M Instrukcja Użytkownika Strona 33

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 64
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 32
33
Wild
Hazenrug,
hazenbout
tot 1 kg
Boven-
en onder-
warmte
3
220-
250
1)
0:25-0:40
Ree-/hertenrug 1,5-2 kg
Boven-
en onder-
warmte
1
210-
220
1:15-1:45
Ree-/hertenbout 1,5-2 kg
Boven-
en onder-
warmte
1
200-
210
1:30-2:15
Gevogelte
Stukken gevogel-
te
per 200-
250g
Infra-
therm
3
200-
220
0:35-0:50
Halve kip
per 400-
500g
Infra-
therm
3
190-
210
0:35-0:50
Kip, poularde 1-1,5 kg
Infra-
therm
1
190-
210
0:45-1:15
Eend 1,5-2 kg
Infra-
therm
1
180-
200
1:15-1:45
Gans 3,5-5 kg
Infra-
therm
1
160-
180
2:30-3:30
Kalkoen
2,5-3,5 kg
Infra-
therm
1
160-
180
1:45-2:30
4-6 kg
Infra-
therm
1
140-
160
2:30-4:00
Vis (stoven)
Hele vissen 1-1,5 kg
Boven-
en onder-
warmte
2 / 3
210-
220
0:45-1:15
1) Oven voorverwarmen
Soort vlees
Hoeveel-
heid
Ovenfunctie
Inzet-
niveau
Tempe-
ratuur
°C
Tijd
uur: min.
Przeglądanie stron 32
1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 63 64

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag