Aeg-Electrolux B9971-5-M Książka Kucharska Strona 16

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 15
Primeri uporabe, tabele in nasveti16
Razpredelnica SONDA ZA MESO
Jed Temperatura jedra mesa
Govedina
peèenka ali pljuèna peèenka malo peèena (po
angleško)
znotraj rožnata (srednje peèena)
znotraj prepeèena
45 - 50 °C
60 - 65 °C
70 - 75 °C
Svinjina
svinjsko pleèe, stegno, svinjski vrat 80 - 82 °C
kotlet (hrbet), rebrca 75 - 80 °C
peèenka iz mletega mesa 75 - 80 °C
Teletina
teleèja peèenka 75 - 80 °C
teleèja kraèa 85 - 90 °C
Ovèetina
koštrunovo stegno 80 - 85 °C
koštrunov hrbet 80 - 85 °C
ovèja peèenka, ovèje stegno 70 - 75 °C
Divjaèina
zajèji hrbet 70 - 75 °C
zajèje noge oz. stegna 70 - 75 °C
zajec (cel) 70 - 75 °C
srnin hrbet, jelenov hrbet 70 - 75 °C
srnino stegno, jelenovo stegno 70 - 75 °C
Przeglądanie stron 15
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag