Aeg-Electrolux B9820-5-A Książka Kucharska Strona 33

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 32
33RECEPTI
SKUTNA POGAÈA
Za testo:
150 g moke
70 g sladkorja
1 zavitek vanilijevega sladkorja
1 jajce
70 g zmehèanega masla
Za skutino kremo:
3 beljake
50 g rozin
2 jedilni žlici ruma
750 g nemastne skute
3 rumenjake
200 g sladkorja
sok 1 limone
200 g crème fraiche (ali kisle smetane)
1 zavitek vanilijevega pudinga
Èrn tortni model premera 26 cm, namazan
Moko presejte v posodo. Dodajte ostale sestavine in z roènim
mešalnikom pripravite testo. Testo postavite za 2 uri v hladilnik.
S približno 2/3 testa obložite namazano dno tortnega modela in ga
veèkrat prebodite z vilicami.
S preostalim testom oblikujte 3 cm visok rob.
Z roènim mešalnikom stepite beljake v trd sneg. Operite rozine, jih
odcedite, navlažite z rumom.
Nemastno skuto, jajèni rumenjak, sladkor, limonin sok, crème fraiche in
prašek za puding stresite v posodo in dobro zmešajte.
V skutino kremo previdno dodajte sneg in rozine.
Maso vlijte v tortni model in vstavite v peèico.
Przeglądanie stron 32
1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag